TAF GoedGezekerd AOV is beste koop bij de Consumentenbond

De TAF GoedGezekerd AOV krijgt het predicaat 'Beste koop' in een vergelijking van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen door de Consumentenbond.

De resultaten van de test werden in het juli/augustusnummer 2013 van de Geldgids gepresenteerd.

'In vrijwel alle 900 doorgerekende casussen kwam deze aanbieder als voordeligste uit de bus', aldus het artikel in de Geldgids.

TAF directeur David Jongeleen: 'We zijn enorm trots op dit resultaat. De afgelopen jaren heeft TAF doorlopend laten zien tot de beste spelers van de markt te behoren. Eerst met onze overlijdensrisicoverzekeringen, nu ook met onze arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Onze producten zijn gewaardeerd met de hoogste scores en onze dienstverlening is persoonlijk, probleemoplossend en efficiënt. Onze marktaandelen groeien en de geboden samenwerking wordt door menig intermediair hoog gewaardeerd.

Het predicaat Beste koop is een geweldige opsteker en een bevestiging van de koers die we varen. We gaan absoluut op de ingeslagen weg verder!'

De TAF GoedGezekerd AOV is het moderne antwoord op de traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekering. Uitgangspunt is het verzekeren van de vaste zakelijke en privé lasten plus een standaard nabestaandendekking die twaalf maanden lang het verzekerd maandbedrag uitkeert als de verzekerde komt te overlijden. 'Hiermee sluiten we aan bij het ondernemersdenken van nu', aldus Jongeleen.

'Een echte ondernemer denkt vanuit een jaarlijkse begroting en budgetteert. Hoeveel geld reserveer ik voor inkoop, personeel en huisvesting? Hoeveel voor mijn persoonlijke verzekeringen? We merken dat de traditioneel ingestelde markt om ons heen nog moeite heeft met dit moderne denken. Dat blijkt ook weer uit het artikel in de Geldgids, waarin een kanttekening wordt geplaatst bij het bepalen van de verzekerde som op basis van vaste lasten in plaats van het inkomen.

Ja, we doen het anders, maar alleen op die manier zijn we in staat om het beter te doen. Het is wat ons betreft tijd dat ondernemers zelf beseffen dat het anders kan en hun financiële adviseur gaan vragen om een flexibele, betaalbare verzekeringsoplossing bij arbeidsongeschiktheid.'

De risicodrager achter de TAF GoedGezekerd AOV is Quantum Leben, de jonge innovatieve verzekeraar die inmiddels wereldwijd actief is in 32 landen. Met Quantum Leben ontwikkelde TAF ook de Personal Overlijdensrisicoverzekering, het enige product dat in 2011/2012/2013 en 2014 door MoneyView gewaardeerd wordt met een dubbele 5-sterren ProductRating voor Prijs en Flexibiliteit.


GoedGezekerd AOV Bestekooptabel